Tekirdağ iline atanan İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş veda ziyaretlerini sürdürüyor. Kültür Müdürü Mehmet Altaş&8217;a Bartın&8217;a yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eden BAKİAD Genel Sekreteri Hasan Önder yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.


Sivil topluma görev düşüyor


17 yıllık görev süresi içinde Bartın&8217;da önemli hizmetler yapmaya çalıştıklarını anlatan Müdür Altaş ise kendisini Bartınlı olarak gördüğünü ifade ederek Bartın&8217;dan kopmayacağını söyledi. Görevi esnasında kendileriyle işbirliği ve diyalog içerisinde olan BAKİAD Yönetim Kuruluna çalışmalarından dolayı teşekkür eden Altaş, Bartın turizminin kalkınmasında sivil toplum kuruluşlarına da önemli işler düştüğünü söyledi.


Vedalaşıp helalleşti


Önümüzdeki Salı günü Bartın&8217;dan ayrılarak Tekirdağ&8217;daki yeni görevine başlayacak olan Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş, ziyarette &8220;Hakkınızı helal edin. Bartın&8217;ı ve sizleri unutmayacağım&8221; şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı. Müdür Altaş ziyaret sonunda BAKİAD Genel Sekreteri Hasan Önder ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.



Editör: Pusula Gazetesi