Batı Karadeniz Gazeteciler Derneği(BKGD) Başkanı Ertuğrul Yüksel beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri Yavuz Akcakese, Gürol Öztürk ve Mustafa Kanca ile birlikte Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ve Emniyet Müdürü İsmail Baş&[#]8217;ı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Dernek Yönetimin Zonguldak&[#]8217;ta görev yapan gazeteciler hayırlı olmasını diledi.
Ziyarette konuşan Batı Karadeniz Gazeteciler Derneği(BKGD) Başkanı Ertuğrul Yüksel, &[#]8221;Derneğimiz kısa bir süre önce kuruldu ve biz de il ve ilçelerdeki kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etmek amacı ile resmi ziyaretlerimize başlamış bulunmaktayız. Bu bağlamda derneğimizin hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim" dedi.
Batı Karadeniz Gazeteciler Derneği(BKGD) Başkanı Ertuğrul Yüksel beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş&[#]8217;ı makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.
Ziyarette konuşan Emniyet Müdürü İsmail Baş, "Derneğiniz Zonguldak Bölgesinde kurulduğu günden bu yana önemli çalışmaların altına imza atmıştır. Bölgenin kalkınması ve gelişmesi konusunda basının önemi hiçbir şekilde tartışılamaz&[#]8221; dedi.
Batı Karadeniz Gazeteciler Derneği(BKGD) Başkanı Ertuğrul Yüksel beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri son olarak Alaplı Belediye Başkanı DR. Nevzat Çimenoğlu Makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Karadeniz Gazeteciler Derneği(BKGD) Başkanı Ertuğrul Yüksel, &[#]8220;Sizi yeni tanımıyoruz, hekimlik döneminizden bu yana yakından takip ediyoruz. Bölgenin basını olarak Alaplı menfaat ve önceliklerinde üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapacağımızı söylüyoruz. Alaplı sıradan bir ilçe değil. Sorunların çözümünde medyanın da önemli bir görevi var. Çalışmalarınızda bize düşen bir şey olursa yapmaya hazırız. Alaplı&[#]8217;daki yapacağınız hizmetlerde yanınızdayız. Basın kuruluşlarına eşit mesafede olmanız bizi mutlu eder. Sizin basına karşı sıcak ve açık tavrınızı bildiğimiz için bir sıkıntı yaşanmayacağını da biliyoruz. Bir sıkıntı olursa da bunu çözmek için Dernek olarak elimizden geleni yapmaya hazırız&[#]8221; dedi.
Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu&[#]8217;da ziyarette yaptığı konuşmada Batı Karadeniz Gazeteciler Derneği(BKGD)&[#]8217;nin ziyaretinden onur duyduğunu belirterek&[#]8221; İlçe halkımız bizi başkanlığa layık gördü ve makama oturmamıza müsaade etti. Bundan sonra BKGD ile yaptığımız hizmetleri konuşmak için bir araya geleceğiz. Önümüzdeki 4 yıl boyunca istihdama yönelik projeler üzerinde yoğunluk göstereceğiz ve ilçede en güzel ve yararlı hizmetlere imza atacağız&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi