Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanlığı&[#]8217;nca, 2011 yılında yapılacak olan Genel Seçimlere yönelik seçim İşleri çalışmalarında Zonguldak İl Başkanlığı bünyesinde yoğun çalışmalarını sürdüren Seçim İşleri Başkanlığı Türkiye birincisi oldu. İl Başkanı Hamdi Uçar, Seçim İşleri Başkanı Ali Kemal Karaca&[#]8217;yı başarısından dolayı kutladı.
Genel merkezde Seçim İşleri Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Haluk İpek Başkanlığı&[#]8217;nda tüm illerde başlatılan Genel Seçim veri tabanı çalışmalarının 1. etabı tamamlandı. İl Başkanlığında Seçim İşleri Başkanı Ali Kemal Karaca, program uyarınca merkez ve ilçelerde Seçim İşleri başkanlarıyla birlikte veri tabanını belirlenen süreden önce tamamladı.
İl Genelindeki tüm seçmen sandıklarında baş müşahitlik ve müşahitleri belirleyerek, İlçe Seçim Kurullarının yazılımları ve sonuçları Genel merkeze bildirildi. Seçim İşleri Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Haluk İpek, İl Başkanı Hamdi Uçar&[#]8217;ı aradı. 81 ilde başlatılan çalışmalarda Zonguldak İl Başkanlığı&[#]8217;nın, Rize&[#]8217;yi geride bırakarak Türkiye birincisi olduğunu bildirerek, Genel Seçim çalışmalarının 1. etabını eksiksiz tamamlayan Uçar ve İl Seçim İşleri Başkanı Ali Kemal Karaca&[#]8217;yı başarılarından dolayı kutladı. İl Başkanı Hamdi Uçar, Birim Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleriyle yaptığı toplantıda Genel Seçim veri tabanı çalışmalarında İl Seçim İşleri Başkanı Ali Kemal Karaca&[#]8217;yı kutlayarak, &[#]8220;Bu başarı ekip çalışmalarımızın bir göstergesidir. Türkiye birincisi olmamız bizlere ve teşkilat çalışmalarımızda büyük bir moral ve güç vermiştir. Daha büyük başarıları hep birlikte ele ele gönül gönüle tüm teşkilatımız ve partimize gönül verenlerle gerçekleştireceğiz&[#]8221; dedi.
İl Seçim İşleri Başkanı Karaca, Genel Başkanlığın programı doğrultusunda yaptıkları çalışmayı belirlenen süreden önce eksiksiz tamamlamanın, siyasi görev ve sorumluluğun gereği olarak mutluluk duyduğunu belirtti. Karaca, 2.etap çalışmalarında il merkeziyle ilçelerde Seçim Koordinasyon Başkanlıklarının oluşturularak eğitim ve koordinasyon çalışmalarına başlanacağını söyledi.
Editör: Pusula Gazetesi