Zonguldak´ta boğazı kesilerek öldürülen 3.5 yaşındaki Sümeyye Cinkılıç´ın, cesedi çuval içerisine konularak çöplüğün yanına bırakılmış halde bulunmuştu. Olayın ardından 3 gün gözaltında tutulan anne Ferdane Cinkılıç ile C.B isimli komşusu gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Beycuma Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu´na gönderilmişti.















Anne Ferdane Cinkılıç´ın gözaltında tutulduğu süreçte olaylardan habersiz annesinin hastaneye gittiğini bilen 7 yaşındaki Şule Cinkılıç, çiçek ve ailesinin resmini de çizdiği bir mektup yazdı.

Annesinin yanına dönmesi için Allah´a sürekli dua ettiğini belirten Şule Cinkılıç, mektubunda şu ifadeleri kullandı:

"Anneciğim sen hastanede iken ben Allah´ıma dua ettim. ´Allah´ım annemin işi bitip yanıma dönsün´ diye Allah´a dua ettim. Her zaman 1 defa Allah´a dua ettim. Anneciğim, anne sen hastaneden döndüğünü duyunca çok sevinçlendim anneciğim. Anne sen geldin ya başka bir şey istemiyorum Anne. Anne seni çok seviyorum. Ve de tatlı minnoş anne."



Çizdiği resminin üst kısmına çerçeve içerisinde ´benim Canım annem´ yazan Şule, çizdiği erkek resminin altına ´bu babam Ali Osman´, yetişkin bayan resminin altına ´bu annem Ferdane´, büyük küçük kız resminin altına Süreyya kardeşim´, büyük kız resminin altına ise ´Ben Şule´ yazdı.



Mektubunu Anneciğim başlıklı kendi yazdığı şiirle bitiren Şule, mektubu kendisine hastaneden eve döneceği söylenen annesi Ferdane´ye vermeyi planlıyordu.


Şule´nin şirinde ise şu dizeler yer alıyor:



"Anneciğim seni ben/Çiçeklerden yemişten/ Sarı saçlı bebekten/ Canımdan çok severim. Gitme hep yanımda kal!/beni kollarına al/Pembe gülden daha al/yanağından öperim"

Editör: Pusula Gazetesi