Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, her zaman emekten ve emekçiden yana olduklarını söyledi. Genel Maden İş Sendikası Amasra Şube Başkanı Hakkı Arslan ve Yönetim Kurulu üyelerini kabulünde konuşan Başkan Akın, 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladığını ifade etti.



Yürüyüşe destek istediler



İşçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olan 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanı Akın´ı ziyaret eden Genel Maden İş Sendikası Amasra Şube Başkanı Hakkı Arslan, Başkan Yardımcısı Rıza Özmen ve Şube Sekreteri Dursun Koç, bugün düzenlenecek olan yürüyüş ile ilgili belediyeden destek istedi.



1 Mayıs kutlu olsun



Belediye Başkanı Cemal Akın, GMİS Amasra Şube yetkililerinin Bartın Belediyesi´ni ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek "Ülkemizde ilk kez 1923 yılında resmi olarak kutlanan ve daha sonra Emek ve Dayanışma Günü olarak kutlanması kabul gören 1 Mayıs İşçi Bayramınızı kutluyorum. Biz her zaman emekten ve emekçiden yanayız" dedi.



Emek ve alın teri kutsaldır



Belediye Başkanı Cemal Akın, "Emek ve alın terinin kutsal olduğu inancı içerisinde; dünyanın varoluşundan bu yana, toplumsal refahın sağlanmasında yaşama artı değer katan, ekonomik büyüme ve sosyal kalkınma hedeflerine ulaşmada büyük payı olan emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü´nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi