Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti´de birlik ve beraberliğin hakim olduğunu söyledi.
Basında zaman zaman AK Parti ile ilgili çıkan olumlu olumsuz yazılardan rahatsız olanların bulunduğunu anlatan Sesli, şöyle dedi:
´´Ancak, onlar AK Parti içinden değiller. Çünkü, bu ailede sorun yoktur. AK Parti, demokrasinin gereğini yerine getiren partidir. Böyle partide elbette aday adayları da olacaktır, bundan kimse gocunmayacak. Genel merkezimizin belirleyeceği adayın etrafında kenetlenip, AK Partili belediyeyi 30 Martta başarıya, zafere, hedefe ulaştırmanın yollarını bulacağız. İnşallah bu birlikteliğimiz seçim süresince ve sonrasında da devam edecektir.´´
AK Parti İlçe Başkanı Erol Şahin de ilçede kamu hizmet binası yapılması için yer bulunamadığını belirterek, şöyle konuştu:
´´Belediyemiz 120 ton asfalt dökmesine rağmen hala asfalta ihtiyaç duyulan yerler var. Bu da geçmiş yıllarda ilçeye yeterince hizmet yapılmadığını gösteriyor. Halkımızın teveccühüyle yerel iktidara geldiğimizde, belediye meclisimizle ilçenin 30 yıl sonrasının imar planlarının yanı sıra hesapları yapılarak kararlar alınacaktır.´´

Editör: Pusula Gazetesi