Kaza, Zonguldak´ın Ereğli ilçesi Çevre yolunda meydana geldi. Eşi Kadriye Karadağ ile bir markette alışveriş yapan 82 yaşındaki Muzaffer Karadağ, yolun karşısına geçmek istedi. Muzaffer Karadağ, trafik ışığının kırmızı yandığını fark edemeyince Erdoğan Ş. idaresindeki 67 ER 126 plakalı beton karıştırıcısının altında kaldı. Beton karıştırıcısının üç metre sürüklediği Karadağ, yerde hareketsiz yatmaya başladı. Eşinin yerde hareketsiz yattığını gören Kadriye Karadağ sinir krizleri geçirdi. Kazayı gören
çevredeki vatandaşlar polis ve ambulansa haber verdi. Sağlık ekipleri Muzaffer Karadağ´a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra özel bir hastaneye kaldırdı. Özel hastanede Muzaffer Karadağ´a müdahale edildi. Yaklaşık bir saat süren çabalara rağmen Karadağ müdahalelere cevap vermedi.
Muzaffer Karadağ´ın eşi Kadriye Karadağ da doktorlardan gelecek iyi haberi bekledi. Ama Kadriye Karadağ´a kötü haber ulaştı. Bir hastane görevlisi acil servis önünde bekleyen Kadriye Karadağ´a eşinin elbiselerini siyah bir poşetle teslim etti. Kadriye Karadağ eşini kaybetmenin acısıyla gözyaşlarına boğuldu.
Muzaffer Karadağ´ın kaza yerinde kalan terliği görenleri hüzünlendirdi.
Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı.
Editör: Pusula Gazetesi