Bartın İl Özel İdare Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Nisan ayı Yönetim Kurulu toplantısına Zonguldak Valisi ve BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Ata, Karabük Valisi Nurullah Çakır, Bartın Valisi İsa Küçük, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın TSO Başkanı İsmail Toksöz, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve BAKKA Genel Sekreteri Faruk Tezel katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Zonguldak Valisi ve BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Ata, "Kalkınma ajansımızın Nisan ayı yönetim kurulu toplantısına hoş geldiniz. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansımız bildiğiniz gibi 2009 yılında faaliyete geçmiş ve kuruluşundan bugüne kadar önemli mesafeler kat etmiştir. Ajansımıza personel alımı gerçekleşmiş ve bu personellerimize eğitimleri verilerek görev hayatına başlamaları sağlanmıştır. Ajansımızın kendi binasına taşınmasının ardından donanımının da eksiksiz olması yönünde sürdürülen çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansımız bir ay sonra altyapı bakımından eksiksiz hale gelecektir" dedi. Daha sonra Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Faruk Tezel, BAKKA Yönetim Kurulu Üyelerine Kalkınma Ajansının kuruluşundan bugüne kadar yapılan çalışmaları özetledi.
Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Nisan ayı Yönetim Kurulu toplantısında daha sonra ajansın 2009 yılı bütçe sonuçları değerlendirmesi, 2010 yılı bütçesi ile yerel yönetimlere katkı payları, 2010 yılında gerçekleşen faaliyetler, 2010 yılının ilk Kalkınma Kurulu toplantısında gündeme gelen hususlar, personel yönergesi ile birlikte personelle ilgili diğer konulardan oluşan gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
Editör: Pusula Gazetesi