-ÖZEL İÇERİK-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ile Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile arasında yolların yapımı ile başlayan diyalog devam ediyor.

Milletvekili Yavuzyılmaz, Başkan Alan'ın "Bana bir hayırlı olsun demeye bile gelmedi" sözüne karşılık "Kendisini hazır hissediyorsa önce belediyede sonra bir televizyon kanalında buluşmak isterim" dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Yavuzyılmaz, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın yolları söz verdiği tarihe yetiştiremeyeceğini iddia ederek İl Özel İdare'ye yollarla ilgili bir çağrıda bulunmuştu.

Alan: "Bana bir hayırlı olsun demeye bile gelmedi"

Başkan Alan da Yavuzyılmaz'ın çağrısına istinaden "Deniz Bey'e ben de bir çağrıda bulunayım. Gelsin çayımızı içsin. Bir hayırlı olsun desin. Biz Deniz Bey'le çocukluk arkadaşıyız. Daimi görüşüyoruz, kendisi hala bize 'hayırlı olsun'a gelmedi. Ondan sonra oturup görüşürüz, gerekli açıklamayı yaparız. Fikri varsa beraber istişare ederiz" demişti.

Yavuzyılmaz: "Zonguldak'ın sorunlarına ve çözüm önerilerine vakıf olması için bir süre tanıdım"

Son olarak bugün Alan'ın sitemlerini basından okuyan Yavuzyılmaz "Selim Başkan çocukluk arkadaşımdır. O nedenle kendisine Zonguldak'ın sorunlarına ve çözüm önerilerine vakıf olması için bir süre tanıdım Kendisini hazır hissediyorsa önce belediyede sonra bir televizyon kanalında buluşmak isterim" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi