Kaymakam Mehmet Uğur Arslan&8217;ın tayin olmasının ardından Vali Yardımcıları Ali Akça ve Türker Öksüz tarafından dönüşümlü olarak yönetilen Ulus ilçesine yeni Kaymakam atandı. İlçeye Kaymakam Vekili olarak atanan Adem Kaya kısa bir süre önce göreve başladı. Pamukkale Üniversitesi mezunu olan Adem Kaya, uzun süredir kaymakamsız olan Ulus ilçesine Düzce&8217;nin Yığılca ilçesinden atandı.


2008 yılında mezun oldu


Adem Kaya&8217;nın özgeçmişi; 1984 yılında Sakarya ili Adapazarı ilçesi doğumlu olup, İlköğretim ve Lise eğitimini Sakarya Merkez İlçede tamamladıktan sonra 2003 yılında Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini kazanarak Kamu Yönetimi Bölümünden 2008 yılında mezun oldu. 2009 yılında Malatya Kaymakam adayı olarak göreve başladı.


Stajı Karaisalı&8217;da yaptı


Adana Valiliği, İmamoğlu Kaymakamlığı ve Karaisalı Kaymakamlığında Mülkiye Müfettişi Refikliği stajından sonra Düzce ili Akçakoca ilçesinde Kaymakam Refiği olarak görevini tamamladı. Düzce İli Yığılca İlçesi Kaymakam Vekili görevini müteakip Ulus ilçesinde Kaymakam Vekili olarak göreve başladı.







Editör: Pusula Gazetesi