Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Teşkilat Başkanı Osman Genç ve Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli arasında yumruklu kavga yaşandı yönündeki haberlere açıklık getirdi.


Başkan Uçar, Genç ve Dereli arasında yaşanan olayların sadece sözlü bir tartışma olduğunu, kesinlikle yumruk atma olayının olmadığını söyledi.


Yazılanların dozunu aşan açıklamalar olduğunu ifade eden Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, konuşmasına şöyle devam etti:


&[#]8220;Aslı astarı olmayan teşkilatımızın içerisindeki huzuru bozmak isteyen açıklamaları üzüntü ile okuyoruz. Geçtiğimiz günlerde yapılan toplantımızda teşkilat içerisindeki arkadaşlarımızın kendi arasındaki ağız dalaşını parti içerisinde bir kavga, kutuplaşma varmış gibi gösteren arkadaşlarımızın yazılarını okuduğumuzda üzülüyoruz. Bu tür bir olay olmuşsa bu olayın doğruluğunu ilgili kişilerden öğrenilmesi konusunda özellikle rica ediyoruz. Bu tip haberlerle kamuoyunu meşgul etmek çok doğru değildir. Teşkilatımız bir bütünlük içerisinde çalışmalarına devam ediyor. Merkez ilçe başkanımız, kadın kolları başkanımız, gençlik kolları başkanımız bütün örgütlerimiz genel merkezimizin bize vermiş olduğu talimat doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir. Biz işimize bakıyoruz ve Zonguldak&[#]8217;a hizmet etmek için varız diyoruz.


Toplantı bitiminden sonra teşkilat başkanımızla kadın kolları başkanımızın arasında sözlü, gayri ihtiyari el hareketleriyle yapılan bir tartışma yaşanmış. Bu kendi ailenizin içerisinde bile yapmış olduğunuz hareketlerden bir tanesidir. Kamuoyuna Bakanımızın veya genel başkanların yumruklu saldırılarıyla özleştirmesi, aynıymış gibi gösterilmesi doğru değildir ve bizi üzmüştür. Darp varmış veya fiziki saldırı varmış gibi gösterilmesi yanlıştır. Sadece aralarında bir tartışma yaşanmıştır ama boyutu yazıldığı gibi yumruklama gibi bir olay asla yoktur.&[#]8221;


Yumruk olsa yüzümde darp izi olur


Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli ise; &[#]8220;Ben dışarıya çıkmamazlık yapmadım. Kendimi de eve kapatmadım. Sürekli partideydim. Yumruklama olayı falan da olmadı. Tartışma olayı oldu ama yumruklama olayı olmadı. Yumruklama olsa yüzümde de darp izi olur. Kırgınlığımız var sadece budur&[#]8221; dedi.



Editör: Pusula Gazetesi