Zonguldak Havalimanında Atlasglobal'in ilk seferini karşılamak için cv hazır bekleyen protokolde; AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyilmaz arasında polemik yaşandı.

Fotoğraf çekimi sırasında CHPli Yavuzyılmaz'ın Bülent Kantarcı ile konuşan AK Partili Çolakoğlu'nun önüne geçmesi sonucu taraflar arasında tartışma yaşanmıştı.
Havaalanı'nda yaşanan tartışma ile ilgili Ahmet Çolakoğlu'undan sonra CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz da konuştu.
Çolakoğlu'nun verdiği beyanatlara katıldığını belirten Yavuzyılmaz "Her zaman birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Kendisi benim arkadaşım. Bu doğrultuda havaalanının açılması için ciddi bir çaba harcadık. Yoğun bir çalışma sürecinin içinden geçiyoruz. Yan yana geldiğimizde birlik ve beraberliğimizi göstermek durumundayız. İkimiz de seçilmiş milletvekilleriyiz. Zonguldak'ın çok büyük sorunları var, bunlarla ilgilenmemiz lazım. 5 milletvekili olarak kenetlenmiş durumdayız. Böyle zaman zaman yan yana geldiğimizde heyecanlar yaşanabilir. Aramızda Zonguldak'a hizmet etmekten başka düşünce yok."

Editör: Pusula Gazetesi