Eğitim Bir-Sen Çaycuma Temsilciliği okul müdür, müdür yardımcıları ve işyeri temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Aşkar, Şeker Bank Zonguldak Şube Müdürü Mahir İnam, Pazarlama Yönetmeni Şeyda Yörükoğlu ve ekibi katıldı.
Eğitim Bir-Sen Çaycuma Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Günay yaptığı açılış konuşmasında, Türkiye&[#]8217;nin en güçlü sendikası haline geldiklerini söyleyerek; &[#]8220;Bu kolay olmadı. Tüm arkadaşlarımızın öz verileri çalışmaları sayesinde sendikamız bu noktalara gelmiştir. Türkiye&[#]8217;nin en aktif ve en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olmanın mutluluğunu yaşıyoruz&[#]8221; diyerek yeni göreve başlayan müdür ve müdür yardımcılarına başarılar diledi. Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Aşkar da yaptığı konuşmada &[#]8220;Haksız kuvvet zalim, Kuvvetsiz hak acizdir&[#]8221; diyerek sendikal faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Aşkar; &[#]8220;Son atamalarda 100 müdür atandı 41&[#]8217;i Eğitim-Bir-Sen üyesidir. En genç üyeler bizim sendikamızdadır, geleceğin sendikası biziz. Müdür ve müdür yardımcılarına misyonunuza ve kimliğinize yakışır görev yapın&[#]8221; dedi.
Aşkar ayrıca Memur-Sen Genel Merkezi ile Şekerbank arasında imzalana protokol hakkında bilgi verdi. Her üyenin, Kaza Sigortası, kapsamında olduğunu, Kasko, Zorunlu Trafik Sigortası ve Poliçelerin bu kapsamda olduğunu söyledi.
Aşkar; &[#]8220;Memur-Sen üyeleri, anlaşmanın imzalanmasıyla vefat ve sürekli engellilik halinde 15 bin TL teminat sahibi oldu. Şekerbank tarafından verilecek ve alınması isteğe bağlı olan &[#]8216;Memur-Sen Ailem Kredi Kartı&[#]8217; sahipleri ise, ek olarak 10 bin TL teminat daha kazanacak. Böylece toplam tutar 25 bin TL&[#]8217;dir. Memur-Sen üyeleri aynı marka ve model için SBN tarafından belirlenen en düşük tarife tutarından yüzde 30 indirim kazanacak. &[#]8216;Memur-Sen Ailem Kredi Kartı&[#]8217; sahipleri, buna ek olarak yüzde 10 daha indirim kazanacak. Toplamda yüzde 40 indirim imkânı kazanmış olacaklar&[#]8221; şeklinde konuştu.
Şekerbank Zonguldak Şube Başkanı İnam, sigorta ve imkânlar hakkında soru-lara cevap verdi.
Editör: Pusula Gazetesi