Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile yapılan protokol ile kullanım hakkı Alaplı Belediyesinde olan Alaplı Kapalı Spor Salonu&[#]8217;nda bakım ve onarım çalışmalarının sürdürüldüğü bildirildi.
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, kullanım hakkı Alaplı Belediyesi&[#]8217;ne devredilen, ilçenin en önemli spor komplekslerinden biri konumundaki Kapalı Spor Salonu&[#]8217;nu, salon sporlarının yapılmasına elverişli hale getirmek için başlayan çalışmaların sürdüğünü, zemin, tribün, çatı, hakem, oyuncu ve idareci odalarında yapılan bakım ve onarım çalışmalarının ardından, yanmayan aydınlatma lambalarının da değiştirildiğini belirtti.
Yanmayan lambalar nedeniyle salonda aydınlatma sıkıntısı yaşandığını kaydeden Çimenoğlu, &[#]8220;Toplam 100 lambadan yanmayan 55 lambayı değiştirerek, aydınlatmada yaşanan sıkıntıyı da çözdük. Salonun çevresinde de çevre düzenlemesi çalışmaları yaptık. Amacımız; Kapalı Spor Salonu&[#]8217;nu, salon sporlarından birçoğunu yapılabilir hale getirmek. Şu anda ısıtma sorunumuz kaldı. Doğalgazlı ısıtma sistemini de kurduğumuzda; Kapalı Spor Salonu&[#]8217;nda voleybol, basketbol, hentbol gibi spor dallarında resmi müsabakalar da yapılabilecektir. Zaten şu anda; ilçe içi voleybol, basketbol, güreş gibi turnuvalar salonumuzda yapılmaktadır. Ayrıca, bayanlara yönelik aerobik çalışmaları da yine burada yapılıyor.&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi