Arıt Belediye Başkanı Şahidi Kuşçu, Arıt merkezdeki su ve kanalizasyon çalışmaları öncesi belde sakinlerini bilgilendirdi. Şehit Necdet Orhan Yatılı ilköğretim Bölge Okulu&8217;nda yapılan bilgilendirme toplantısına belediye birim amirleri, mahalle muhtarları, esnaflar ve Menteşpiri Mahallesi sakinleri katıldı. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Şahidi Kuşçu, görev süresi olan 2009-2014 yılları arasındaki hedeflerini ve geçen bir yıllık süre içinde yaptığı icraatlarla ilgili mahalle sakinlerine bilgi verdi.



Tedbirleri sıraladı


Sunumun ardından belde merkezindeki olan su ve kanalizasyon çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgiler verildi. Çalışmalar anındaki olumsuz etkileri en aza indirmek için alınacak tedbirleri sıralayan Başkan Kuşçu, geniş katılımla gerçekleşen toplantıda vatandaşların görüş ve önerilerini aldı. Başkan Kuşçu; alt yapı çalışmaları sonrası merkezdeki evlerin çatı sularının ayrı bir kanalla yer altına alınacağını belirtti.


Zemine doğal taş


Bordür ve yağmur oluklarının doğal andezit taşı olacağını kaydeden Belediye Başkanı Kuşçu, yapım işi ile ilgili malzemelerin alındığını, zeminlere de doğal taş döşemeyi düşündüklerini söyledi. Başkan Kuşçu, aydınlatmayı da kısa tip direk aydınlatma düşündüklerini, her iki düşünceyle ilgili hazırlıklarının devam ettiğini ifade etti.


Olumsuzlukları en aza indirmeliyiz

Başkan Kuşçu, &8220;Merkezdeki çalışmalarla ilgili vatandaşların da önerilerini alıyoruz. Böylece çalışmalar esnasında vatandaşların da katılımı sağlanarak çalışmalar anındaki olumsuzlukların en aza indirilmesini hedeflemekteyiz. Vatandaşlarımızın görüşlerinin önemsiyoruz. Onların görüşleri bizim için yön verici haldedir&8221; şeklinde konuştu. Yaklaşık 25 tane öneri, görüş ve sorunun değerlendirildiği toplantı sonrası Belediye Başkanı Şahidi Kuşcu katılımlarından ve önerilerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.
Editör: Pusula Gazetesi