Eğitim toplantısıyla başlayan daha sonra yemek ve eğlenceyle devam eden gecede Günay Çeyiz personeline başarılarından dolayı plaket verildi. Günay Çeyiz Yönetim Kurulu başkanı Reşat Günay, 35 yıllık ticaret hayatının 2 kişiyle başladığını ve şu anda 30 kişilik geniş bir aile olduğunu ve bu ailenin daha da büyüyeceğini hedeflediğini anlatarak ticaretin püf noktalarını personeliyle paylaştı.


Yeni gelişmeler olacak


Günay Çeyiz Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Günay ise hızla büyüyen ve gelişen teknolojiye ayak uydurmak için çok çalıştıklarını ve müşteri memnuniyetine odaklı hizmet verdiklerini söyledi. Kerem Günay, Showroom mağazamızda devam eden çalışmalarla mağazanın 3 bin metrekareye büyütülmesi, çarşı mağazanın zemin katında halı, beyaz eşya ve zücaciye ürünlerinin yer alacağını anlattı. Günay, Mayıs ayında kapalı otoparkta düzenlenecek olan fuara sürpriz indirimler ve fırsatlar ile katılmayı hedefleyen Günay Çeyiz&8217;in Bartın&8217;da marka olduğunu ifade etti.


Bir plaket de Bartın Pusula Gazetesine


Günay Çeyiz yönetim Kurulu Başkanı Reşat Günay, eğlenceli geçen gecede Pusula gazetesi çalışanı Tuğçe Tunca&8217;ya da plaket verdi. Reşat Günay &8220;Yerel basın ile aramız çok iyi. Reklamlarımızı yazılı ve görsel olmak üzere sürekli devam ettiriyoruz. Biz Günay Çeyiz ailesi olarak şu anda geldiğimiz pozisyonun içerisinde verdiğimiz yazılı ve görsel reklamların da payı vardır. Pusula gazetesi kısa zamanda çok güzel bir okuyucu kitlesine ulaşmış durumda. Esnaflar ile çarşı pazar haberleri yapan Tuğçe kızımızı tebrik ediyorum. Küçük esnaflar ile yaptığı minik röportajlar kendisine artı puan olarak geri dönüyor. Günay Çeyiz ailesi ile diyalogunu hiçbir zaman koparmayan kızımıza hayatının devamında başarılar diliyorum&8217;&8217; dedi. Aynı zamanda Yıldızspor Kulübü Başkanı olan Reşat Günay, Grant Astral Otel&8217;de düzenlenen gecede Kulüplerarası Büyük Erkekler Masa Tenisi Ligi İl Birinciliği müsabakalarını şampiyon olarak tamamlayan takımını da kutladı.

Editör: Pusula Gazetesi