Almanya&8217;da Bartınlıların kurduğu derneklere bir yenisi daha eklendi. Amasra ve Çevre Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği (AKDD) Almanya´nın Herne kentinde kuruldu. Amasra Belediye Başkanı Emin Timur derneğe kutlama mesajı gönderdi. Birlik beraberliğin önemine değinen Başkan Timur, Amasralıların tek bir çatı altında toplanmasından mutluluk duyduğunu söyledi.



Başkan Timur başarılar diledi



Daha önce Almanya&8217;ya gittiğinde Amasralılarla bir araya gelen Başkan Timur, birlik ve beraberlikten güç doğacağını belirterek, Almanya&8217;daki Amasralılara dernek çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Timur, Almanya&8217;daki Derneğin Amasra&8217;ya da birçok konuda önemli katkılar sağlayacağına inandığını söyledi.



Mustafa Hidayet başkanlığında


Almanya Amasralılar Derneğinin Başkanlığı&8217;na Mustafa Hidayet, 2. Başkanlığa Necmi Tanış, sekreterliğe Akın Saylam, muhasipliğe Zeki Çil, yönetim kurulu asil üyeliğine ise Mehmet Aziz, Özkan Işıkal ve Sabri Gören, yedek üyeliğine ise Orçun Balcı, Süreyya Yaman ve Sabri Erbay seçildi. Denetleme kuruluna Ali Serdar, Deniz Talas ve İbrahim Tezel getirilirken, disiplin kurulu üyelikleri ise İsmail Uzun, Erdoğan Duygu ve Mustafa Serdar´dan oluştu.
Editör: Pusula Gazetesi