Türk Telekom Zonguldak İl Müdürlüğü tarafından Türk Telekom ve grup şirketleri olan TTNET ve Sebit&[#]8217;in Zonguldak genelinde eğitim başarı düzeyinin yükseltilmesi ve fırsat eşitliğinin sağlanması amacıyla TTNET etkinlikleri tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
Genel Maden İşçileri Sendikası Toplantı Salonu&[#]8217;nda gerçekleştirilen toplantıya Zonguldak Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Girgin, GMİS Genel Başkanı Ramis Muslu, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Türk Telekom Zonguldak İl Müdürü Sami Kocar, Gelik Belediye Başkanı Hasan Fahri Yıldırım, okul müdürleri ve öğretmenleri katıldı.
Toplantıda konuşma yapan Türk Telekom Zonguldak İl Müdürü Sami Kocar, &[#]8220;Türkiye&[#]8217;nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi olarak, teknoloji ve altyapıya gerekse insan kaynağına yapılan yatırımlarla ülkeye katkıda bulunmak ve değer oluşturmak daima öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Türk Telekom, topluma yaptığı katkıyı gerçekleştirdiği kurumsal sorumluluk projeleriyle pekiştiriyor. Sosyal sorumluluk yatırımlarını öncelikli olarak eğitim, spor ve çevre alanlarında gerçekleştirilen Türk Telekom, hayata geçirdiği projelerle geçtiğimiz yıl yirmiden fazla ulusal ve uluslar arası ödül kazanmıştır. Eğitim alanında yapılan çalışmalara ek olarak geliştirilen projelerden bir tanesi de TTNET Vitamin&[#]8217;dir. Türk Telekom grup şirketlerinden Sebit&[#]8217;in geliştirdiği interaktif eğitim yazılımı olan TTNET Vitamin öğretmen ve öğrenciler için hazırlanmış, Internet üzerinden ulaşılan okul eğitimine destek bir eğitim hizmetidir. Vitamin, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğretim programıyla uyumludur. Vitamin ilköğretim ve lise olmak üzere iki kısımdan oluşmaktadır. Türk Telekom, değer oluşturacak projelerle kuşaklar boyu sürdürülebilir yatırım yapmış ve yapmaya da devam edecektir&[#]8221; dedi.
Ardından katılımcılara TTNET Vitamin programı içeriği aktarıldı. Tanıtım toplantılarının öğrencilerle ve velilerle de yapılacağı bildirildi.
Editör: Pusula Gazetesi