Zonguldak´ta meydana gelen ve yatağında uyurken kaçırılıp boğazı kesilen 3 yaşındaki Sümeyye C´nin öldürülmesi olayında, anne F.C´nin, olayın şüphelisi olarak gözaltında tutulduğu belirtildi. Annenin suç ortağı olarak gözaltında tutulduğu belirtilirken, polis olayın asıl şüphelisini ve olayın nedenini araştırıyor. F.C´nin komşusu ve sevgilisi olduğu ileri sürülen C.B´nin yanı sıra ifadesi alınmak amacıyla baba A.O.C´nin de aralarında bulunduğu 4 kişinin daha gözaltında tutulduğu öğrenildi. Gözaltında
tutulan ve ismi açıklanmayan 4 kişinin akşam saatlerinde savcı karşısına çıkarılacağı belirtildi. Olayla ilgili ele geçirilen deliller kriminal laboratuvara gönderilirken, anne F.C ile sevgilisi olduğu ileri sürülen C.B isimli komşusunun ise adliyeye çıkarılması için kriminal laboratuvardan gelecek sonuçların beklenebileceği ifade ediliyor. Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, soruşturmanın sürdüğünü belirterek, "Olay tam olarak aydınlanmış değil. Cinayetle ilgili toplanan deliller kriminalde inceleniyor.
Gelecek raporları bekliyoruz. O zaman bazı şeyler daha da netleşebilir. Ancak şunu söyleyebilirim, annenin böyle bir olayla karşılaşacağını tahmin etmediğini düşünüyoruz" diye konuştu.
Zonguldak Valisi Erdal Ata da olayın tam anlamıyla çözülmediğini, soruşturmanın tamamlanmasının ardından cinayetin nasıl işlendiğinin ve sebebinin ortaya çıkabileceğini kaydetti.
Editör: Pusula Gazetesi