Bartın eski Milletvekili ve eski Enerji Bakanı Zeki Çakan, Bartın Pusula´yı ziyaret ederek, gazete personeline çalışmalarında başarılar diledi. Dün gerçekleşen ziyarette Pusula Gazetesi Sahibi Ali Rıza Tığ ve Genel Yayın Yönetmeni Arif Üçler ile sohbet eden Çakan, gazetemizin yayınlarını ilgiyle takip ettiğini belirterek, "Pusula Gazetesi ciddi duruşu, zengin içeriği ve kaliteli görünümüyle Bartın´ın basın yayın hayatına yeni bir soluk ve yeni bir heyecan getirdi. Gazeteniz seviyeli yayınlarıyla Bartın ve içinde bulunduğu bölge için büyük bir kazanç oldu. Başarılarınızın devamını dilerim" dedi.


Gündemdekikonular konuşuldu


Çakan, Tığ ve Üçler ziyareti sırasında ülke ve yöre gündemindeki konularla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.


2002´den bu yana aktif siyasetten uzak olan Çakan, samimi bir havada geçen ziyarette, Bartın´ın gündemindeki termik santral tartışmasına da değindi. Çakan, yöreye zarar vermemesi şartıyla Bartın´da istihdam yaratacak ve ekonomiye katkıda bulunacak her türlü yatırımın desteklenmesi gerektiğini söyledi. Bu konuda kamuoyunun sesine kulak verilmesini isteyen Çakan, ayrıca Ali Rıza Tığ ile Zonguldak´ın gündemindeki konuları da konuştu. Çakan´a ziyaret sırasında Anavatan Partisi eski İl Başkanı Nazif Küleyusufoğlu, eski Merkez İlçe Başkanı Yusuf Aldatmaz, Mürboy Boya Firması&[#]8217;nın ortağı Ziya Çelik ve Saft Yemek Fabrikası&[#]8217;nın Sahibi Tarkan Günay eşlik etti.

Editör: Pusula Gazetesi