Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde şampiyon olarak 5 Mayıs tarihinde BAL temsilcimiz Devrek Belediyespor ile play-out maçı oynamaya hak kazanan Gelikspor bu zorlu maç öncesinde Pazartesi günü Çaycuma'da kampa girerek çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor.

ÇAYCUMA HUZUR EVİ'Nİ ZİYARET ETTİLER
Gelikspor Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Gelikspor Kulüp Başkanı Alattin Kurnaz ve yönetim kurulu bugün kampı ziyaret ettiler. Başkanlar teknik heyet ve futbolcular ile bir süre görüşüp sohbet ettikten sonra hep birlikte Çaycuma Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek büyüklerinin elini öperek onlarla sohbet ettiler. 5 Mayıs tarihinde oynanacak olan play-out maçı öncesinde büyüklerin dualarını alan Gelikspor kafilesi huzur içinde Huzurevinden ayrılarak kamp çalışmalarına devam ettiler.

5 Mayıs Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak karşılaşma için gerek Gelikspor, gerekse Devrek Belediyespor için geri sayım başladı. 90 dakika sonunda işitlik sürerse 15'er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak, uzatmalar da eşitlikle sonuçlanırsa penaltı atışları BAL'a devam edecek takımı belirleyecek.

Editör: Pusula Gazetesi