AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, şehir merkezinde esnaf ziyaretleri yaptı. Milletvekili Tunç, AK Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar, Merkez İlçe Başkanı Ünal Çil ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte dükkanları gezerek, esnafların ve alışveriş yapan müşterilerin hal ve hatırlarını sordu. Tunç, işyeri sahipleriyle Bartın&8217;ın gündemindeki konularla birlikte ekonomi ağırlıklı sohbetler yaparken, mecliste yaptığı çalışmaları da anlattı.


Esnaflarla ve müşterilerle sıcak diyalog


Milletvekili Tunç, ziyaretleri sırasında esnaflar tarafından sıcak bir şekilde karşılanırken, bazı esnaflar kendilerini sürekli ziyaret edip, hatırlarını sormasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, teşekkür etti. Tunç ziyaretlerinde esnafların sorunlarını dinleyip istek ve taleplerini de aldı.


Bartın esnafına 20 milyon TL destek


Milletvekili Tunç, esnaf ziyaretleri sırasında, bazı esnaflarla yaptığı sohbette, esnafın küresel krizden etkilenmemesi için gerekli tedbirleri aldıklarını, KOSGEB&8217;den sağlanan desteklerin Bartın&8217;da 20 milyon lirayı aştığını söyledi. Tunç, &8220;Bundan sonra da esnafımızı korumak için gerekli çalışmaları yapmaya devam edeceğiz&8221; dedi.


Eski Milletvekili Zekai Altınay&8217;la sohbet


Milletvekili Tunç, esnaf ziyaretleri sırasında karşılaştığı Zonguldak eski Milletvekili Bartınlı Zekai Altınay&8217;la da selamlaşarak, ayaküstü sohbet etti. Zekai Altınay, Milletvekili Tunç&8217;a çalışmalarını takip ettiğini ve takdir ettiğini belirterek, başarılar diledi. Sohbet sırasında son günlerde meydana gelen siyasi gelişmelerle birlikte hükümetin yaptığı bazı uygulamalar da konuşuldu.

Editör: Pusula Gazetesi