Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası; 10 Nisan&[#]8217;da yaptığı fuar gezisi ile İstanbul&[#]8217;da modern teknoloji yatırımları ve yüksek kalitedeki hammadde rezervleri ile 2 milyar Euro&[#]8217;ya ulaşan üretim kapasitesine sahip olan Türk seramik sektörünün en büyük buluşması olan Unicera Fuarı&[#]8217;na katıldı.


TÜYAP&[#]8217;ın, Türkiye Seramik Federasyonu ve TİMDER (Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği) işbirliği ile gerçekleştirdiği ve her sene artan bir hızla istikrarlı bir şekilde büyüyen Unicera 22. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı&[#]8217;nda Çaycumalı firmalar da standa açarak sektör temsilcileri ve ziyaretçilerle buluştu.


Ülkenin önde gelen sektörlerinden biri olan seramik sektörünün en geniş katılımcı kitlesine sahip, seramik banyo ve mutfak fuarı unvanını taşıyan Unicera&[#]8217;ya bu sene 12 ülkeden 197 firma ve firma temsilciliği katılmış. Böylece Ortadoğu, Orta Asya ve Balkanlar´ın en önemli seramik alıcı ve üreticilerini buluşturarak büyük ticari potansiyel yaratan fuarı 60 ülkeden 40 bini aşkın ziyaretçi gezdi.


Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık ziyaret ile ilgili şu açıklamayı yaptı:


&[#]8220;Hem sektör açısından en önemli fuar olması hem de Çaycumalı firmaların da ürünlerini sergilemeleri Unicera Fuarı&[#]8217;nı bizler açısından oldukça önemli kılmıştır. Üyelerimizin fuardan memnun dönmesi bizler açısından oldukça sevindiricidir. Bu gibi organizasyonlar Odamızın üyeleri ile diyalogunu daha da artırmaktadır. Ayrıca üyelerimizin sektörün devleri arasında yer aldığını da görmek fırsatını bizlere sunmuştur.


Yurtbay Seramik, Formina ve Denko Mobilya stantlarının fuarda yer alması, başarılı ürün stantları ile fuarda ilgi görmesi bizleri de gururlandırmıştır. Firma sahiplerini kutlayarak başarılarının devamını diliyoruz.&[#]8221;

Editör: Pusula Gazetesi