Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, ligin bitimine 5 hafta kala matemeatiksel olarak Süper Lig turunu Rize´de atmayı hedefliyor.
Karabükspor Futbol Şube sorumlusu ve Basın sözcüsü Metin Yılmaz ligin 30. haftasının kapanış müsabakasını Pazartesi günü deplasmanda oynayacakları Çaykur Rizespor karşılaşmasında hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. Hem camia açısından hem de kadrosu açısından ligin güçlü ekiplerinden Rizespor ile zorlu bir müsabaka oynayacaklarını ifade eden Metin Yılmaz, "Tabi ki bu zorlu maçta hedefimiz 3 puan. Bu maçla Süper Lig´i garantilemek istiyoruz. Lidere yakışır futbol ve skorla dönmek istiyoruz.
Futbolcularımız bunun bilincinde olarak iyi futbolla üç puanı alarak küçük kentin büyük hayallerini gerçekleştireceğine inancım tamdır. Maçı izleyenlere güzel bir müsabaka izlettireceğimize inanıyorum" dedi.
Diğer yandan Kırmızı-mavili ekipte Rizespor hazırlıkları yarın akşam yapılacak olan çift kale idman ile tamamlandıktan sonra Cumartesi günü karayolu ile Rize´ye hareket edilecek.
Editör: Pusula Gazetesi