AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Türk Polis Teşkilatı´nın 165. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, Türkiye Cumhuriyeti´nin köklü ve temel kurumlarından olan Polis Teşkilatı´nın 165. kuruluş yıldönümünü büyük bir heyecan ve sevinçle kutladıklarını söyledi. Polis Teşkilatı´nın, halka daima hoşgörülü, güler yüzle görevini yapmaya devam ederek milletin gönlündeki sevgi, saygı ve güvenini de koruyacağını belirten Uçar, &[#]8220;Türk toplumunun huzur ve güvenini sağlayan, devletin bölünmez bütünlüğüne yönelik her türlü yıkıcı bölücü faaliyetlere karşı koyan, Türkiye Cumhuriyeti´nin köklü ve temel kurumlarından olan Polis Teşkilatımızın 165. kuruluş yıldönümünü büyük bir heyecan ve sevinçle kutluyoruz. Toplumsal barışımız, huzur ve güvenimizin teminatı devletimize ve vatandaşlarımıza karşı hizmetlerini, üstün görev anlayışıyla sürdüren polis teşkilatımız kuruluşundan günümüze kadar sürekli gelişerek çağın bilim ve teknolojisine uygun, en üst seviyede eğitim almış, yüksek disiplin anlayışına sahip personeli, modern araç ve gereçleriyle ülkemizin gururumuz olan kuruluşlarımızdandır. Polisimiz, halkımıza daima hoşgörülü, güler yüzle görevini yapmaya devam ederek milletimizin gönlündeki sevgi, saygı ve güvenini de koruyor ve koruyacak. Polisimiz, kamu düzenimizin en büyük güvencelerimizden olduğu gibi Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ´Polis, bir asker kadar disiplinli, bir hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır´ sözü, emniyet mensuplarımızın her zaman yol gösterecek bir rehberidir. Devletin bölünmez bütünlüğünü halkın huzur ve güveninin sağlanmasında canını feda eden Emniyet Teşkilatımız, devletimizin temel kurumlarıyla varlığını devam ettirerek, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması için, gece gündüz demeden çalışmaktadır. Bu zor görevi ifa ederken, kamu düzeninin ve toplumsal barışın sağlanması için, vatandaşımızın polisimizin yanında olması en büyük desteğidir. Emniyet mensuplarımızın daha başarılı bir şekilde görevini yapabilmeleri için, çeşitli sosyal, kültürel, maddi ve manevi sorunlarının çözümünde hükümetimiz büyük bir gayret göstermektedir. Polis Teşkilatımızın 165´inci kuruluş yıldönümünü coşkuyla bir kez daha kutlarken, devletin bölünmez bütünlüğü ve halkın huzur ve güveni uğruna şehit olan emniyet mensuplarımızı rahmet ve şükranla anıyor, malullerimize ve polis teşkilatımızın tüm mensuplarına sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum&[#]8221; dedi.


AK Parti Polis Haftası nedeniyle Zonguldak polis merkezlerine ziyarette bulundu.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli, Sosyal İşler Başkanı Mecit Aydın, Halkla İlişkiler Başkanı Batuhan Uludüz 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Zonguldak Çarşı Polis Merkezi ve Soğuksu Polis Merkezini ziyaret etti. AK Parti olarak Polis Haftası kapsamında etkinlikler gerçekleştirdiğini söyleyen Sosyal İşler Başkanı Mecit Aydın, &[#]8220;AK Parti ailesi olarak Polis Haftanızın 165.yıldönümünü kutlamak için ziyarette bulunduk. Kazasız belasız görevinizde başarılar diliyoruz. Polislerimiz şehirde huzuru sağlayan kişilerdir&[#]8221; dedi.
Ardından AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli, Sosyal İşler Başkanı Mecit Aydın ve Halkla İlişkiler Başkanı Batuhan Uludüz, Soğuksu Polis Merkezi&[#]8217;ni ziyaret ederek 10 Nisan Polis Haftası&[#]8217;nın 165. yıl dönümünü kutladı.

Editör: Pusula Gazetesi