Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Yönetimi, Devrek ilçesinde ziyaretlerde bulundu.
Zonguldak CHP İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Devrek İlçe Teşkilatı ve Özbağı Belde Teşkilatı&[#]8217;nı ziyaret ederek teşkilatın çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Devrek İlçe Teşkilatını ziyaret eden İl Başkanı Osman Yayla ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Şeref Aydınlı&[#]8217;dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçe teşkilatından ayrılan heyet, Devrek&[#]8217;e bağlı Özbağı beldesine geçerek buradaki ilgililerden partinin faaliyetleri ile ilgili ve gerçekleştirilecek çalışmalarla alakalı beldedeki son durum hakkında bilgiler aldı. İlçede faaliyet gösteren Türkiye Muhtarlar Derneği, Devrekli Muhtarlar Derneği, Esnaf Sanatkarlar Odası ve Ticaret ve Sanayi Odası&[#]8217;nı ziyaret eden CHP&[#]8217;liler buradaki ilgililerle görüş alışverişinde bulundu.
CHP İl Teşkilatının Devrek&[#]8217;e ziyaretleri ile ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı Şeref Aydınlı,&[#]8221;Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz rutin ziyaretlerinden birisini daha gerçekleştirmek için bu gün buradalar. Bizler her zaman olduğu gibi bir bütün olarak yine İl, İlçe ve Belde Teşkilatları ile birlikte birlikteyiz&[#]8221; dedi. CHP İl Başkanı Osman Yayla ise, &[#]8220;Ülkemizde her zaman ayrı yeri olan ve haber alma özgürlüğüne sahip olan basın mensuplarına Devrek&[#]8217;te gerçekleştirilen bir olay bizleri derinden üzmüştür. Vekilin bu tavrını kınıyor mağdur olan basın mensupları arkadaşlarımıza da geçmiş olsun diyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi