Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Toksöz ve Yeni Bartın Sürücü Kursu Sahibi Sezai Bilgin&8217;in sponsorluğunda gittiği Tarsus Yarı Maratonunda birinci olarak altın madalyayla dönen Milli Atlet Turgay Oğuz, teşekkür ziyaretleri yapıyor. Turgay Oğuz, bu kapsamda Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Toksöz&8217;ü ziyaret etti.


Destek sürdükçe başarılı olacak


Ziyarette konuşan Turgay Oğuz, &8220;Şu ana kadar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz ve Yeni Bartın Sürücü Kursu Sahibi Sezai Bilgin&8217;in katkılarıyla bu başarıları elde edebildim. Size söz verdiğim gibi Tarsus Yarı Maratonu&8217;ndan birinci olarak altın madalya ile döndüm. Desteklerinizi esirgemediğiniz sürece Bartın için daha da başarılı işlere imza atacağımdan emin olabilirsiniz&8221; dedi.


Bir süre dinleneceğim


Turgay Oğuz, &8220;Maraton boyunca desteklerini esirgemeyen Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz ve Yeni Bartın Sürücü Kursu Sahibi Sezai Bilgin&8217;e maddi manevi desteklerinden dolayı teşekkür ederim&8221; diye konuştu. Bir süre dinlenmeyi düşündüğünü söyleyen Oğuz, &8220;İleriki yarışmalarda Bartın&8217;ı olduğu gibi daha iyi şekilde temsil etmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim&8221; şeklinde konuştu.



Editör: Pusula Gazetesi