Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte Bahar Sitesi&8217;ne giderek site sakinlerinin sıkıntı ve taleplerini dinledi. Bahar Sitesi&8217;nde yapılan toplantıda konuşan Belediye Başkanı Cemal Akın, başkanlık süresi olan 5 yılı en iyi şekilde hizmetler vererek değerlendireceklerini, halka hizmet noktasında gece-gündüz demeden gayret gösterilerek sorunların çözüme kavuşturulmaya çalışıldığını söyledi.


Bütün sorunlarla ilgileniyoruz



Belediyelerin yerel yönetimlerin en önemli kurumlarından olduğunu belirten Akın &8220;Biz belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra halkımızdan gelen taleplerin diğer kurumlara iletilmesinde de bir köprü vazifesi üstleniyoruz. Sitelerimizi ziyaretlerimizde belediyemizin hizmet alanı dışında da talepler geliyor. Bu talepleri ilgili kurumlara ileterek sorunların çözümünde yardımcı olmaya çalışıyoruz&8221; dedi.



Talepler değerlendirilecek


Bahar Sitesi sakinleri de Başkan&8217;a yol ile ilgili sıkıntıları olduğunu belirterek siteye ulaşımın rahatlatılmasını talep ettiler. Bahar Sitesi çocuklarının da katıldığı toplantıda çocuklar Başkan Akın&8217;dan park ve basketbol sahası istediler. Başkan Akın, site sakinlerinin dile getirdiği taleplerin değerlendirileceğini söyledi.



Editör: Pusula Gazetesi