Alaplı Belediye Başkanı ve CHP Alaplı Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin, Türk Metal Sendikası'nın davetlisi olarak Erdemir çalışanları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Anadolu Otelde düzenlenen kahvaltı eşi Aysel Tekin ile birlikte katılan Tekin, büyük bir coşku ve alkışlarla karşılandı.
Tekin, burada yaptığı konuşmada, 'Alaplı'da göreve başladığımız günden bu yana gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Önceliklerimiz vardı. İlk olarak onları yapmaya çalıştık. Önceden Alaplı'dan vatandaşlarımız diğer içlere giderlerdi. Şimdi Alaplı'ya geliyorlar. " ifadesini kullandı.

Türk Metal Sendikası ile aralarında ayrı bir bağ ve dostluk olduğunu ve bu dostluğun çok eski zamanlara dayandığını kaydeden Tekin, 'Bizlere her zaman destek olan Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Sayın Pevrul Kavlak başta olmak üzere, Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş ve Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan'a siz değerli Erdemir çalışanlarına teşekkür ediyorum. Yaptıkları çalışmalarla Alaplı'nın yüzde 70'ni toparladıklarını ve bir daha ki dönemde seçilmeleri halinde daha güzel çalışmalara imza atacağız. Biz seçilsekte seçilmesekte yine Alaplı'da sizlerle beraber olacağız. Ancak bazıları sadece seçimden seçime Alaplı'ya gelerek Alaplı'yı sevdiklerini söylüyorlar. Biz bunların samimiyetlerine inanmıyoruz. Bizim derdimiz makam mevki değil, Alaplı'ya hizmet etmek."dedi.
Tekin, tüm Erdemir işimizi Cumartesi günü saat 15.00'da yapacakları mitinge davet etti..

Editör: Pusula Gazetesi