Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun düzenlediği Üniversiteler Arası Salon Futbolu (Futsal) 2'nciLig müsabakaları Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) ev sahipliğinde 10 üniversitenin katılımıyla başladı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nde 26-30 Mart tarihleri arası sürecek olan Futsal2'nci Lig müsabakalarına katılacak 10 üniversite kadınlarda; Gazi Üniversitesi, Sinop Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Ordu Üniversitesi ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi; erkeklerde ise; Ordu Üniversitesi, Ahi Evran Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi oldu.

ZBEÜFarabi Kapalı Spor Salonu'nda her gün 2 kadın, 3 erkek takımı halinde oynanacak maçlar 30 Mart 2019 Cumartesi gününe kadar devam edecek.

2.Lig müsabakalarında takımlar bir üst lige terfi edilmenin mücadelesi veriyor. Lig usulüne göre oynanan karşılaşmalar sonucunda gruplarını birinci olarak tamamlayan takımlar bir üst lige yükselecek. Karşılaşmaların sonunda ise dereceye giren takımlara kupa verilecek.

BEÜ ERKEKLERDE İYİ BAŞLADI

Erkeklerde şampiyonluğun favorisi olarak gösterilen Bülent Ecevit Üniversitesi ilk gün Ordu Ünivertesi ile karşılaştı. Temsilcimiz Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi rakibi Ordu Üniversitesini 11-2 gibi farklı yenerek müsabakalara galibiyetle başladı. Bülent Ecevit Ünivertesi ikinci gün ise Gebze Teknik Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. Bülent Ecevit Üniversitesi rakibi Gebze Teknik Üniversitesini 14-0 gibi farklı bir skorla yenerek ikinci galibiyetini almanın mutluluğunu yaşadı. Bülent Ecevit Üniversitesi yarın (Perşembe) 14:30'da Hasan Kalyoncu Üniversitesi ile karşılaşacak.

KIZLAR BEKLENENİ VEREMİYOR

Bülent Ecevit Üniversitesi, kızlarda ilk gün Gazi Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. Bülent Ecevit Üniversitesi, Gazi Üniversitesine 8-2 farklı bir skorla mağlup oldu. Müsabakaların ikinci günü bay geçilirken Bülent Ecevit Üniversitesi bayan takımı yarın (Perşembe) 16:30'da Ordu Üniveresitesi ile karşılaşacak.

Editör: Pusula Gazetesi