31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Karaelmas Mahallesi'nden muhtar adaylığını koyan İsmail Özsoy'un en büyük avantajı Zonguldak Belediyesi'nde Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'nde çalışıyor olması. Yıllardır Belediyesi'nin muhtarlık biriminde çalışan Özsoy muhtarların ve mahallelerin sorunlarını en yakından takip eden kişi. Bu avantajını, bilgi ve birikimini doğup büyüdüğü mahallesi olan Karaelmas Mahallesi'nde değerlendirmek isteyen İsmail Özboy mahallesinden güçlü bir ekiple muhtar adayı olarak kapı kapı dolaşıp seçmenlerden oy talep ediyor.

"BEŞ DAKİKA DÜŞÜN, BEŞ YIL PİŞMAN OLMA"

Zonguldak Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'nde çalışmanın avantajını ve tecrübesini Karaelmas Mahallesi için kullanmayı hedefleyen İsmail Özsoy seçimlere "Beş dakika düşün, beş yıl pişman olma" sloganı ile girdi. 44 yaşında evli ve iki çocuk babası olan Özsoy 12 yıldır Zonguldak Belediyesi'nde 8 yıl da Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'nde görev yaptı. Karaelmas Mahallesi'nde kapı kapı dolaşıp projelerini anlatan İsmail Özsoy vatandaşlarla tek tek konuşup konuşarak mahalle sorunları hakkında bilgi alıp, destek istiyor.

"BELEDİYEDE ÇALIŞMANIN AVANTAJINI KULLANACAĞIM"

Özsoy Karaelmas Mahallesi sakinlerine seslenerek "Mahallemiz muhtarlık hizmetlerinden yeterince hizmet alamadığını gördüğüm için, belediyede çalışıyor olmanın avantajını kullanarak daha iyi hizmet yapabileceğime inanıyorum. Zonguldak Kurulduğunda en eski bugün 3. büyük mahalle olmasına rağmen yeterli ilgi ve alakayı göremediğinden kültürel ve sosyal alanlar bulunmadığından ve imara açılamadığından mahallemiz sürekli kan kaybediyor. Destek verip seçtiğiniz taktirde siz değerli mahalle sakinlerimizle el ele, gönül gönüle vererek çalışmamız gereken her kapıyı çalacak ve mahallemizi her konuda örnek bir mahalle yapmak için gayret sarf edeceğiz. Düzenli, güler yüzlü, iş bitirici, temsil etme yeteneğine sahip, çocuklarımıza daha güvenli ortamda yetişmesini sağlamak, yollarımızın daha düzgün ve temiz olmasını sağlamak, alt yapı ve sokak aydınlatmalarındaki eksikleri gidermek için Karaelmas Mahallesi'ni daha yaşanabilir bir duruma getirmek için aday oldum. Azalarımızla birlikte, mahalle sakinlerimizle birlikte elele vererek birlikte başaracağız" dedi.

İsmail Özsoy'un ekibi ise Kemal Özcan, Hüseyin Kavacık, Işıl Bulut, Zabit Koçaklı, Faruk Kapukıran, İbrahim Sevindik, Alaattin Telli ve Eyüp Taşkın Lermi'den oluşuyor.

Editör: Pusula Gazetesi