Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligin tamamlanmasına 2 hafta kala kümede kalma yarışı kızışıyor. Gelikspor'un şampiyonluğunu ilan ettiği ligde Kozlu Belediyespor, Perşembe Belediyespor ve Çaycumaspor ise bu haftaya kadar ligde kalma mücadelesi veriyordu. Futbol İl Temsilciliği ve Tertip Komitesi kritik haftalarda kümede kalma mücadelesi veren takımların maç başlama saatlerini aynı saate 15.00'da koydu. Ancak bazı maçların geç başlaması büyük tepkilere neden oldu. Oynanan maçların ardından Perşembe Belediyespor deplasmanda Akınspor'u yenerek kümede kalmayı garantiledi. Çaycumaspor ve Kozlu Belediyespor'dan birisi kümede düşecek.

Bu konuda Kozlu Belediyespor antrenörü Erkan Sadıklar ASKF Sosyal Medya hesabına yaptığı yorumda tepkisini dile getirdi, aynı zamanda Çaycumaspor Kulüp Başkanı Erkan Arslan'a da iki hafta önce oynanan Çaycumaspor-Kozlu Belediyespor maçında çıkan olaylar nedeniyle eleştiri getirdi.

Çaycumaspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda antrenörü olan Erkan Arslan ise yoruma tepkisiz kalmayarak, Sadıklar'a yanıt verdi. ASKF Sosyal Medya hesabından yapılan eleştiriler ise biraz dozunu aşınca ortaya istenmeyen kavga çıktı. Yazışmaların son bölümünde ise gerek Sadıklar, gereke Arslan tansiyonu düşürmeye çalıştığı ve tartışma yerinin sosyal medya olmadığı kararına vararak özür dilediler.
İŞTE O YAZIŞMALAR VE ATIŞMALAR!

KOZLU BELEDİYESPOR-ERKAN SADIKLAR: "Burası ASKF sayfası olduğundan bir iki kelime yazma hakkına sahibiz bügün oynanan süper amatör lig küme düşmeyi ilgilendiren üç müsabaka fikstürde aynı saat de başlaması gereken müsabakalar ilk başlayan maç Ereğli'de Akınspor-Persembe Belediyespor. 10 dk yakın sonra başlayan Capeti Merkez-İhsaniye maçı ve bunlardan yaklasık 25-30 dk sonra başlayan Muslu Belediyespor-Çaycuma müsabakası. Nasıl olacak biri bitti diğeri o maçın sonucuna göre yönlendirildi demek hakkımız mı değil mi hangi çağdayız. O zaman maçları başlatmayacaksınız veya play-offf müsabakakarını erken saatte oynatacaksınız. Senin elinde değil mi ilin futbol tertip komitesi. 'Geçen hafta gazetelere tiyatro oynandı Çaycuma'da' diyen o başkan efendi şimdi niye çıkıp demiyorsun tiyatro oynandı Muslu'da diye. Hayırdır ama merak etmeyin herkes ektiğini biçer. Bu lafım organizasyonda olan takımlar için geçerli hayırlı olsun."

ÇAYCUMASPOR-ERKAN ARSLAN: "Öncelikle üslubunuza dikkat edin "başkan efendi" bizim sahada bizim seyircimizin önüne bilerek geçmek ve seyirciyle uğraşmanız pravokasyon değil de nedir. Ve bunu oradaki görevli polis memuruna bile dile getirmişsiniz.

Ayrıca ben çok mu istiyorum tozlu topraklı beton bir alanda ısınarak maça çıkmayı. Kaldı ki bu durumdan sizden çok biz rahatsız olduk ve yetkilileri arayarak neden böyle oluyor bu maçı 1 saat önce başlatabilirsiniz dedim. Öküz altında buzağı aramayın daha lig bitmedi."

KOZLU BELEDİYESPOR-ERKAN SADIKLAR: "Ne diyecektim size. Arabanın camını kıran sporcunuzu sporcu diye davacı olmadım. Sporcunuz kendisi arayıp bizi davacı olmayın demiştir. Hala konuşuyorsun ileri geri. Bak işine konuşmayı senden öğrenemem bir ara görüştüğümüzde konuşuruz bunları yüz yüze."

ÇAYCUMASPOR-ERKAN ARSLAN: "Bu konu burada olmaz hocam. Kimseyi rahatsız etmeyelim. Ayrıca cam falan kırıldığı yok. Ben orada bizzat çocukları uzaklaştırmaya çalıştım. Bir gün sonra sizin sahanıza geldim. Gayet güzel bir şekilde sporcularınızla muhabbet ettik."

KOZLU BELEDİYESPOR-ERKAN SADIKLAR: "Hem futbol da kulübe seçimi il tertip komitesi tarafından belirtilmiştir. Seyircinizin kombinesi mi var. Rakip takım kulübesinin arkasında duracak diye. Ayrıca maçtan bir iki gün sonra Kozlu'ya maça geldin biz art niyetli olsak orda da yapardık dimi bizi o 90 dk ben de her şeyime çocuklarıma küfür eden o adi insanlar gibi mi davransaydık. Giren sizi büyük centilmen zanneder. Mac bitimi sen kapı ağzındaydın. Sana elimi uzattım. Senin sporcuların senin önünde arabaya saldırmadılar mı? Emmniyet tutanak tutmadı mı? İstersen emniyette mevcut git al oradan. Ama olsun kulüpler bakidir. Tabi ki ileride herkes herkesle karşılaşacak. Gerek yok kardeşim aramaya. Bu konuları deklarasyon yayınladılar. Bütün takımlar spor camiası bilsin diye bende bütün takımlar burada olduğu için herkes bilsin diye buradan yazdım rahatsızlık verdiysek kusara bakmayın."

Editör: Pusula Gazetesi