Bartınspor, 3. Lig&8217;e terfi müsabakalarına yaptığı hazırlıklar kapsamında ilk hazırlık maçını gerçekleştirdi. Karşılaşmanın ilk dakikalarında iki takım da birbirlerini tartarken ilk tehlikeli atak Bartınspor&8217;dan geldi. Abdülkadir&8217;le iyi bir pozisyondan yararlanamayan Bartınspor ilk devrenin büyük bölümünde sağ kanattan topu getiren Fikret&8217;in isabetli orta yapamaması nedeniyle tehlikeli pozisyon üretmeyi başaramadı. Mücadelenin 44. dakikasında kapalı tribünün önünde kilitlenen oyun Can&8217;ın uyanıklığı sayesinde Bartınspor&8217;un bulduğu golle sonuçlandı. Kapalı tribün önünde yaşanan karambolda sol kanattan kaçan Abdülkadir&8217;i çok iyi gören Can Demirdöven, yaklaşık 50 metrelik pasla topu takım arkadaşına aktardı. Bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Abdülkadir, kaleciyi geçerek rahat bir şekilde topu ağlarla buluşturdu. Mücadelenin 44. dakikasında gelen bu golle moral bulan ve kendine güveni gelen Bartınspor ilk yarıyı 1-0&8217;lık üstünlükle tamamladı.


Karşılaşmanın ikinci yarısında daha etkili bir mücadele sergileyen Deniz Kıral&8217;ın öğrencileri, rakip Üniversitespor&8217;un kondisyonu da yavaş yavaş azalmaya başlayınca oyunun hakimiyeti tamamen Bartınspor&8217;a geçti. 55. dakikada kazanılan serbest vuruşu kaleciye nişanlayan Bartınsporlu Can, 68. dakikadakini ise affetmedi. Yaklaşık 22 metrelik mesafeden falsolu bir vuruş yapan tecrübeli futbolcu takımının ikinci golünü kaydetti.


Bu golün ardından Deniz Kıral tarafından oyun kenarına alınan Can, bir gol ve bir asistlik performansıyla günün adamı olmayı başardı.


Karşılaşmanın son 20 dakikasında Nail, Semih ve Ferit de oyuna dahil oldu. Kaleci dışında oyuncu değişikliğine gitmeyen rakibi karşısında enerjisini de korumayı başaran temsilcimiz rakip kalede etkili ataklar yakalamaya devam etti. Oyuna sonradan dahil olan Mert ve Semih&8217;le iki net pozisyonu değerlendiremeyen Martılar, taraftarlar tarafından dünkü maçta bir türlü son hamleleri yapamaması nedeniyle &8220;bal yapmayan arı&8221; şeklinde nitelendirilen Fikret&8217;in golüyle farkı üçe çıkarttı. Nail&8217;in akıl dolu pasıyla ceza sahası içerisinde kaleciyle karşı karşıya kalan Fikret aşırtma bir vuruşla topu filelere yollamayı başardı.


Karşılaşma tam bitti derken Mehmet&8217;in ceza sahası içerisinde yaptığı hareketi hakem Müjdat Kırkaya penaltı olarak değerlendi. Penaltıyı kullanan Tarkan, 90+2. dakikada takımı adına farkı bire indiren golü kaydetti. Maçın kalan süresinde başka gol olmayınca mücadele 3-1&8217;lik Bartınspor üstünlüğüyle sona erdi.

Editör: Pusula Gazetesi