Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile KADEM arasında yapılan işbirliği gereği eğitimler devam ediyor. KADEM Vakfı Zonguldak Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu öğrencilerine İş Kulübü Lideri Nurcan Yılmaz tarafından 06-07-08.03.2019 tarihlerinde verilen eğitim tamamlanarak sertifikaları İl Müdürü Gönül Demirsu tarafından katılımcılara teslim edildi.

Kadem Vakfı Zonguldak Yüksek Öğrenim Kız Yurdu öğrencilerimize İş Kulübü eğitimi öğrencilerin iş arama sürecini daha başarılı yönetmeleri için, 'Nasıl iş aramalıyım?', 'İş başvurumun reddedilmemesi için uygun başvuru nasıl olur? 'Mülakatta nelere dikkat etmeliyim?' gibi sorularına cevap oluşturacak şekilde tasarlandı.

Ayrıca, eğitim programında gençlerimizin istihdam edilebilirlik becerileri, özgeçmiş ve ön yazı hazırlama teknikleri, iş arama kanalları, iş görüşmelerine hazırlık, iş görüşmesinde beden dili, işverenle telefon görüşmesi, mülakat teknikleri başlıklarında interaktif bir eğitim sunuldu.

İŞKUR yetkilileri KADEM Vakfı Zonguldak Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu öğrencilerine yönelik İş Kulübü Eğitimlerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi