Bartın kongresine katılmak için uçakla Zonguldak Havaalanı´na inen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, havaalanında Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve partililer tarafından çiçeklerle karşılandı. Yoğun ilgi sebebiyle yürümekte zorlanan Deniz Baykal, seçim otobüsüyle havaalanından Bartın´a hareket etti. Deniz Baykal, kongrenin yapıldığı Bartın Belediyesi Sosyal Tesisleri´nde de yoğun ilgi ile karşılandı. Deniz Baykal´a dokunmak isteyen partililer ve vatandaşlar birbirlerini
ezdiler. Zorlukla salona giren Baykal, kendisine ayrılan yere oturduktan sonra da kendisine çiçekler takdim edildi. CHP Bartın İl Başkanı Hakan Ceylan´ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, yaklaşık 1,5 saat konuştu.
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal´ın konuşmasının ardından kendisine maket gemi, Atatürk portresi ve Bartınspor atkısı hediye edildi. Baykal´ın salondan ayrılmak istemesinin ardından partililer tekrar izdihama sebep oldular. Baykal´a dokunmak isteyen partililer birbirini itelerken küçük bir kız ezilme tehlikesi atlattı. Partililerin sevgi gösterisi arasında salondan çıkan Baykal, aracına zorla ulaşarak tesislerden ayrıldı.
Editör: Pusula Gazetesi