Yerel seçimler öncesi üzerine iftira atıldığını söyleyen Aydın; " 31 Mart yerel seçimleri nedeniyle tarafıma yönelik yıpratma ve karalama çabaları gerek sosyal medya gerekse basında kullanılarak tamamen akıl ve vicdana sığmayacak boyutlara çekilmeye çalışılmasından ötürü kamuoyuna hicap duyarak açıklama yapmak zorunda kaldım.

Üzerime atılmaya ve yayılmaya çalışılan iddialar tamamen gerçek dışı olup iftiradan ibarettir. Zira, iddiaların içeriği incelendiğinde iddia ve iftiraların hayatın olağan akışına aykırı olduğu ve gerçekle örtüşmediği açıkça görülmektedir.

"İFTİRALARI KABUL ETMİYORUM, ŞİDDETLE KINIYORUM"

Hayatım boyunca başım dik, alnım açık onurum için yaşadım. Hayatımın hiçbir döneminde ailemin, dostlarımın ve büyük bir onurla Belediye Başkanlığı görevini yerine getirdiğim Karapınar halkımın başını önüne eğdirecek en ufak bir davranış içerisinde olmadım. Bunu da en iyi ailem, dostlarım ve içerisinde doğup büyüdüğüm değerli Karapınar halkımız bilmektedir. Tarafımla ilgisi olmayan, siyasi yıpratma amacıyla içine çekilmeye çalışıldığım iftiraları kesinlikle kabul etmiyor, iftira sahiplerini şiddetle kınıyorum. Bu iddia ve iftira sahipleri hakkında gereken tüm hukuki yol ve yöntemlere başvuracağımı tüm kamuoyuyla saygıyla paylaşıyorum"dedi.

Editör: Pusula Gazetesi