Türkiye Partisi (TP) Genel Merkezi tarafından 7.&8217;si düzenlenen olağan İl Başkanları toplantısına katılan TP Bartın İl Başkanı Hatice Yılmaz, partinin izleyeceği politikalar ve genel seçim hazırlıklarının konuşulduğu toplantının verimli geçtiğini söyledi. Başkan Hatice Yılmaz, dün gazetemize yaptığı ziyarette Yazı İşleri Müdürümüz Akif Yaman&8217;la görüştü. Kısa bir süre önce yapılan atama ile göreve gelen Hatice Yılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, toplantıyı değerlendirerek parti olarak çalışmalarını ve hedeflerini anlattı.


Şener, çalışmalarımızı takdir etti


Bartın ve ülke siyasetine yön vermek için yola çıktıklarını belirten Başkan Yılmaz, Genel Başkan Abdüllatif Şener&8217;le de görüşme imkânı bulduklarını ve Bartın il, ilçe ve beldelerde yapılan çalışmaları Şener&8217;in takdirler karşılayarak, başarı dilediğini ifade etti. Partilerine ülke genelinde yoğun bir şekilde ilgi olduğunu kaydeden Yılmaz; &8220;Amacımız, Bartın ve ülke nasıl daha iyi olabilir, ülkemiz ve yöremiz için ne yapabilirizin peşinde olmaktır. Bunun içinde yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz&8221; dedi.


Çalmadık kapı bırakmayacağız


Parti olarak yeni oluşum içinde olmalarına rağmen, çığ gibi büyümeye devam ettiklerini ifade eden Yılmaz, 75 ilde İl Başkanlıklarının kurulduğunu, yakın zaman içinde de 2 ilin daha faaliyete geçeceğini belirterek, &8220;Parti olarak 81 ilimizde de yakın zamanda vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Sorunları birebir yerinde tespit edecek. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda politikalarımıza yön vereceğiz. Partimiz tüm Türkiye&8217;yi kapsayacak bir parti olacak. Siyasetin yeni adresi olacağız&8221; diye konuştu.



Editör: Pusula Gazetesi