Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, 29. haftada sahasında oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Mersin çalışmalarına dün başlayan Kardemir Karabükspor´da dünkü idman sırasında kaleci Bülent Ataman´ın liflerinin yırtılması sonucu 2 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. 2 hafta aradan Pazar günü kendi saha ve seyircisi ile buluşacak olan Kardemir Karabükspor, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı´nda çift kale idmanla Mersin hazırlığını sürdürüyorlar. Takımda dün ayağındaki lifleri kopan Bülent Ataman ile midesinde rahatsızlığı bulunan Burak Akdiş idmanda yer almadı. Diğer yandan yapılan tetkikler sonucu
kaleci Bülent Ataman´ın yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
Kardemir Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, iç saha maçlarını kaybetmeye tahammüllerinin olmadığını belirterek, "Son 6 maçımızı final havasında oynayacağız. Bunlardan bir tanesi de bu hafta oynayacağımız Mersin maçıdır. Bu maçı alarak adımızı matematiksel olarak işi bitirip şampiyon olarak yazdırmak istiyoruz. Bize yakışan şampiyona yakışan bir oyun ile maçlarımızı oynayıp bu coşkuyu yaşamak istiyoruz" dedi.
Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Metin Yılmaz ise hafta sonu oynayacakları Mersin maçının şampiyonluk için çok önemli bir karşılaşma olduğunu kaydederek, "Kulüp olarak sezon başında belirlediğimiz bir hedefimiz vardı. İç sahada 3 puan deplasmanda ise minimum 1 puan hedefimiz vardı. Bu hedef doğrultusunda hafta sonu saat 14.30´da oynayacağımız Mersin maçında galip gelip, diğer maçların sonucuna göre şampiyon turları atmak istiyoruz. Kaleci Bülent Ataman dünkü idmanda sakatlanarak ayağında lif kopması
meydana geldi. Ayak burkulması sonucu oluşan lifleri kopan kalecimiz yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalacak" diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi