Almanya Zonguldaklılar Kültür ve Dayanışma Derneği´nin 03 Nisan Cumartesi akşamı, Almanya´nın Essen Şehrinde düzenleyeceği geceye katılmak üzere, Zonguldak Havaalanı´ndan Belediye Başkanları ve İşadamları yolcu edildi.
Zonguldak Havaalanından sabah uçağı ile gidenlerin arasında Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, AK Parti Filyos Belde Başkanı Musa Yankın, ZONHAV AŞ. Genel Müdürü Hasan Özşahin, Havaalanı Emniyet Şube Müdürü Özgür Uyanık, Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Köktürk, İşadamları İsmail Alagöz, Ali Alibabaoğlu, Gökhan Sarsık da vardı.
Akşam uçağı ile Vali Erdal Ata ve Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen geceye katılmak üzere havaalanından Almanya´ya uçtu.
Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü ise; "Zonguldaklılar ve Bartınlıların düzenlemiş olduğu geceye Gelsenkirchen Belediye Başkanın davetlisi olarak gidiyoruz. Özellikle Zonguldak Havaalanı´ndan gitmemiz bizleri son derece mutlu ediyor.
Emin olun ki buradan çıkmak benim heyecanımı bir kat daha artırdı. Bu havaalanın yapımından şu ana kadar, emeği gecen herkese teşekkür ediyorum"dedi.
Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Zonguldaklılara destek vermek ayrıca birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla geceye katılmaya karar verdiğini söyledi.
İş adamı Gökhan Sarsık, uçak seferlerinin hayırlı olmasını dilerken, işadamlarının yurt içi seferlerini beklediklerini, bu konuda gerekenin yapılmasını istedi.
Zonguldaklılar Derneği´nin gecesine katılacak olan İşadamı İsmail Alagöz, düşüncelerini şu şekilde dile getirdi:
"İlk kez Almanya´ya gidiyorum ve çok heyecanlıyım. Özellikle Almanya´da bulunan Zonguldaklılar gecesine katılıp orada bulunan tüm Zonguldaklıları görmek bana ayrı bir mutluluk verecektir."

Editör: Pusula Gazetesi