Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından halı saha turnuvası düzenlenecek. Birinci Belediye Başkanlığı Kupası Halı Saha Turnuvası adı altında düzenlenecek turnuvanın Belediye Başkanlığı İnkum Plaj Futbol Turnuvası gibi gelenekselleştirilmesi hedefleniyor.


ASKF tarafından düzenlenecek turnuvanın statüsü belirlenerek turnuvaya katılmak isteyen takımlara sunuldu. Statüde şu açıklamalara yer verildi:


&8220;Turnuvanın adı 1. Belediye Başkanlığı Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası olup Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanlığının düzenlediği, Bartın Belediyesi´nin yardımları ile düzenlenen seyir amaçlı bir futbol etkinliğidir.


Turnuva 01 Mayıs 2010 günü başlayacak olup, tüm müsabakalar her gün fikstürde belirtildiği gibi oynatılacaktır.


Turnuvaya iştirak eden takımlar için katılma payı 300.00 TL olup, katılma payını Bartın Ziraat Bankası 30025780&8211;5001 numaralı A.S.K.F. hesabına yatırarak dekont alacaklardır. Katılan takımlar, Turnuva Başvuru Formu&8217;nu doldurduktan sonra katılma payı dekontu ile birlikte tertip komitesine müracaat edeceklerdir.


Müracaat yapıldıktan sonra her ne sebeple olursa olsun turnuvadan ayrılma ve ihraç halinde katılma payı geri ödenmeyecektir.&8221; denildi.

Editör: Pusula Gazetesi