Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde son haftalarda aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini daha Alaplı Belediyespor'u deplasmanda 4-1 yenerek ekleyen Çaydeğirmeni Belediyespor'da moraller yerinde.

Antrenör Serkan Bankoğlu ile birlikte rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen ve son haftalarda çıkışa geçen Çaydeğirmeni Belediyespor'un deplasmanda oynadığı Alaplı Belediyespor maçını Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve Kulüp Başkanı Savaş Geçen de izledi.

GÖÇEN MÜCADELEYİ BEĞENDİ

Çaydeğirmeni Belediyespor Kulüp Başkanı Savaş Geçen yaptıtğı açıklamasında "Kalabalıklar değil inananlar kazanır. Belediye Başkanımız Satılmış Gebeş'in destekleri ile ilçe takımları ile başa baş mücadele etmeye devam ediyoruz. Oyuncularımı verdikleri onurlu mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum" dedi.

BAŞKAN GEBEŞ TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARI KUTLADI

Spora verdiği değeri her fırsatta gösteren Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ise "Çaydeğirmeni Belediyespor bizleri en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. İkinci devre maçlarında 7 puan çıkartarak müthiş bir form grafiği yakalayan oyuncu kardeşlerimizi kutluyorum. Her zaman onların yanında olduğumu belirtmek istiyorum. Teknik Heyet ve futbolcularımızı bir kez daha tebrik ediyorum, onlara güveniyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi