Sarayspor'da büyük coşku yaşanıyor. U-15 Ligi A grubu final maçında Sarayspor ile Çaycuma Gençlerbirliği Cumartesi günü Fener sahasında karşı karşıya geldi. İki takım arasından nefes kesen mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi. Kurallar gereği penaltı atışlarına gidildi. Sarayspor, rakibi Çaycuma Gençlerbirliği karşısında penaltılarda 4-2 üstünlük sağlayarak şampiyon oldu. Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, şampiyonluk kupasını Sarayspor kaptanı Can Şenol'a verdi. Sarayspor şampiyonluğun sevincini doyasıya eğlenerek kutladı. Sarayspor, Kozlu Taşkömürüspor ile beraber ilimizi Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında temsil edecek.

Kurulduğu günden itibaren alt yapıya verdiği önemin karşılığını yetiştirip Türk futboluna kazandırdığı futbolcuların yanı sıra müzesine biriktirdiği kupalarla meyvelerini alan Sarayspor'da büyük gurur ve mutluluk yaşanıyor.

Sarayspor'un mimarları teknik heyet futbolcularla birlikte alın teri olan kupayla hatıra fotoğrafı çektirirken, Turan Altıntaş ve ekibi de futbolcuları ile bir kez daha gurur duydu.

TURAN ALTINTAŞ'DAN ANLAMLI AÇIKLAMA

Sarayspor'un kurulmasında büyük emeği olan Turan Altıntaş ise fair play bir açıklamada bulunarak rakibi Çaycuma Gençlerbirliği'ni de kutladı ve ekledi:

"Öncelikle finalde rakibimiz Çaycuma Gençlerbirliği'nin hakkını teslim etmek isterim. Dostane ve mücadelenin üst düzeyde olduğu müsabakada bunu galip geldiğimiz için söylemiyorum bu görüşümüzü maç içinde kendileriyle paylaştık.
Bu şampiyonluğu en az bizim kadar hak eden Çaycuma Gençlerbirliği kulübü sporcu ve hocalarını tebrik ederiz.
Ayrıca B grubu şampiyonu Taşkömürüspor'a da il dışında başarılar diler iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz"

Editör: Pusula Gazetesi