Zonguldakspor'un İstanbul deplasmanında Pendikspor ile oynadığı maçta Zonguldakspor'un maçı kazanması için dua eden minik taraftar Bedirhan Okumuş'a Zonguldaksporlu futbolculardan jest geldi. 9 yaşındaki Kömürspor sevdalısı Berdirhan Okumuş, geçen hafta 0-0 berabere kalınan Pendikspor maçında tribünde ellerini açarak maçı kazanmak için dua etmişti. Minik taraftarının dua ederken çekilmiş fotosu sosyal medyada büyük yankı oluşturdu.
Zonguldaksporlu futbolcular minik taraftar Okumuş'a jest taparak Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda konuk edecekleriBandırmaspor maçı için otobüs bileti ve maç bileti alarak gönderdi. Öte yandan bugün futbolcular antrenman sonrasında imzaladıkları Kömürspor formasını ise Pazar günü maç öncesinde hediye edecekler.

"SÖZÜMÜZ VARDI"

Zonguldakspor'un kondisyoner antrenörü Barış Şeref, ''Bedirhan kardeşimize imzalı forma hediye edecektik sözümüz vardı. Pazar günü maçımıza davet ettik. O da inşallah maçımızda olacak. Bizde imzaladığımız formayı Bedirhan kardeşimize maç öncesinde hediye edeceğiz. Bizden de ona armağan olsun'' dedi.

Editör: Pusula Gazetesi