İl Özel İdaresi, Vali İsa Küçük tarafından başlatılan kardeş okul kampanyası kapsamında Kozcağız beldesine bağlı Bakioğlu köyündeki kardeş okulunu ziyaret etti. Kurumu temsilen Sağlık İşleri Müdürü Emine Bostancı, Tarımsal Hizmetler Müdürü Levent Çam, Dış İlişkiler Müdürü Zühal Buyuran, Gıda Mühendisi Oğuzhan Atılgan ve Kimya Mühendisi Şefik Akçay&8217;ın katılımıyla gerçekleşen ziyarette okulun kütüphanesi için alınan kitaplar teslim edildi.



Kitap okumanın önemi anlatıldı




Sağlık İşleri Müdürü Emine Bostancı kitapları teslim ederken yaptığı konuşmada, öğrencilere kitap okumanın önemini anlattı. Emine Bostancı &8220;Sayın Valimizin başlattığı Kardeş okul projesi kapsamında, Bartın İl Özel İdaresinin eşleştirildiği Bakioğlu Köyü İlköğretim okulunun kütüphanesi için yaptığımız kitap alımını teslim etmekten mutluluk duyuyoruz&8221; dedi.




Sevinçle karşılandı




Özel İdare&8217;nin kardeş okulun kütüphanesine yaptığı kitap takviyesi okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler arasında sevinçle karşılandı. Okul adına teşekkür eden idareciler yapılan yardımın kendileri için çok büyük değer taşıdığını belirtirken, Özel İdare heyetine okulun faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler. Kitapları teslim ettikten sonra okulu gezen Özel İdare heyeti ziyaretin anısına sınıfta öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.





Editör: Pusula Gazetesi