Devrek ve Gökçebey heyeti TTK Genel Müdürü Burhan İnan ve Amelebirliği Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu&[#]8217;nun ziyaret etti.
Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılıçarslan, Eğerci Belde Belediye Başkanı Recep Civelek, Hacımusa Belde Belediye Başkanı Veysel Saraç, Özbağı Belde Belediye Başkanı İsmail Gözlü, Devrek Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Osman Çekirdekçi, Devrek-Gökçebey Derneği Başkanı Murat Ayanoğlu ve Genel Maden İşçileri Sendikası yöneticileri dün Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Burhan İnan ile Amelebirliği Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu&[#]8217;nu ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler.
Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar TTK Genel Müdürlüğü ve Amelebirliği ziyaretlerinde ilk olarak heyettekileri tanıttı.
TTK Genel Müdürü Burhan İnan, Belediye Başkanlarına çalışmalarında başarılar dileyerek, TTK hakkında bilgi verdi.
Kurumun yöre ile çok iç içe olduğunu belirten İnan, kurumu belli bir noktaya getirmek için gayret gösterdiklerini ve sivil toplum örgütlerinin de desteklerini istedi. İnan konuşmasında; &[#]8220;TTK yöreye mal olmuş bir kurum olduğu için dernekler zaman zaman ziyaret ediyorlar. Desteklerini sunuyorlar, buda bizleri mutlu ediyor. Zonguldak´ta her aileden birkaç kişi burada çalışmış, emekli olmuş veya şehit olmuş onun için kurum yöreyle çok iç içe geçmiş.
Ben ziyaretiniz için teşekkür ederim. Kurumun belli bir noktaya gelmesi için gayret içerisindeyiz, bunun içinde desteklerinizi bekliyoruz&[#]8221; dedi. Ardından heyet Amelebirliği Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu&[#]8217;nu ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.
Editör: Pusula Gazetesi