Taraftar gruplarının şehrin dört bir yanına asmış oldukları pankartların ardından Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu da Bartınspor´a destek için kolları sıvadı.


Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanlığı´ndan yapılan açıklamada Bartınspor´un katılacak olduğu Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig´e terfi müsabakalarına iki otobüs taraftar götürüleceği bildirildi.


Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu´nun bütçesinden karşılanarak kaldırılacak otobüste Bartınspor´a destek için gidecek taraftarların A klas yolculuk edecekleri ifade edildi. ASKF Başkanı Turgut Altınçubuk, "Bartınspor´umuza destek için ASKF olarak önemli bir adım attık. İlimizi 3. Lig´e terfi müsabakalarında temsil edecek olan Bartınspor´a destek olmak amacıyla iki otobüs kaldıracağız.

Bartınspor´a destek olacak, usturuplu şekilde yolculuk edecek olan vatandaşlarımız Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu´na gelerek bize isimlerini yazdırsınlar. Kendilerinden hiçbir ücret talep edilmeyecek.

Ayrıca federasyonumuz bütçesinden yolcularımıza su, meyve suyu vereceğiz. Gidişte ve dönüşte taraftarlarımızın aç kalmamaları için ekmek arası yaptıracağız. Yani bizimle maça gelecek vatandaşlarımız A klas yolculuk edecekler. Ellerini ceplerine atmayacaklar" diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi