CHP İl Başkanlığı´nın 6 Mart seçimi sonrası yapılan Yönetim Kurulu seçimini kaybeden İl Sekreteri Cevat İzmirlioğlu, yeni İl Sekreteri Cevat Laçin´e koltuğunu devrederek, hayırlı olsun ziyarettinde bulundu. İzmirlioğlu aynı zamanda yerini koruyan İl Saymanı M. Kemal Külah&[#]8217;a da hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Kimseye kırgın olmadığını belirten eski İl Sekreteri Cevat İzmirlioğlu, yerine Cevat Laçin´in göreve geldiği için ´gözüm arkada kalmadı´ diyerek birlik beraberlik mesajı verdi. &[#]8216;Söz konusu CHP ise gerisi teferruattır&[#]8217; diyen Cevat İzmirlioğlu; &[#]8220;İl Kongremizi 6 Mart&[#]8217;ta tamamladık. Bu süreç demokratik yarışın başı ve devamı niteliğindedir. CHP olarak 2011 genel seçimlerinde Türkiye&[#]8217;de de olduğu gibi Zonguldak&[#]8217;ta da iktidarda en yakın partiyiz. Son olan olaylarda bunun bir göstergesidir. İl örgütümüzde de yeni bir yapılanmadır. Cevat Laçin arkadaşımızla birlikte görev yaptık. Arkadaşım bu görevin başına geldiği için gözüm arkada kalmayacaktır. Başarılarının devamını diliyorum. Ben de her konuda partimin yanındayım. Söz konusu CHP isi gerisi teferruattır. Kimseye kırgın değilim. Görevler gelip geçicidir. Sonuç herkese hayırlı olsun&[#]8221; şeklinde konuştu.
Yeni İl Sekreteri Cevat Laçin ise görevi Cevat İzmirlioğlu gibi bir üstattan devralmanın onurunu yaşadığını belirtti. Birlik beraberlik içerisinde partiyi iktidara taşıyacak-larını dile getiren Cevat Laçin; &[#]8220;Bende Cevat İzmirlioğlu gibi bir üstattan bu görevi almak bizim için bir onurdur. Hepimizin ortak hedefi CHP&[#]8217;yi başarıya taşımaktır. Cevat ağabeyim beni yetiştirdi. 2 dönem-dir ondan çok şey öğrendim. Bende bayrağımızı en üste taşımaya çalışacağım. Bundan sonra birlik beraberlik içerisinde örgütlerimizle el ele vererek, CHP&[#]8217;yi iktidara taşıyacağız. Cevat ağabeyimim dediği ve öğrettiği gibi söz konusu CHP ise gerisi teferruattır&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi