Bank Asya 1. Lig takımlarından lider Kardemir Karabükspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarına başladı.
Geçtiğimiz hafta İzmir deplasmanında en yakın takipçisi Bucaspor´u 2-1 mağlup ederek kente dönen Kırmızı-mavili ekip, 2 günlük iznin ardından bugün Yaşar Kaptan Çebi Spor Sahası´nda Karşıyaka hazırlıklarına güneşli bir havada başladı. Ligde attığı 63 gol ve topladığı 63 puan ile rekor üstüne rekor kıran Kardemir Karabükspor´da hedef Karşıyaka galibiyeti ile ligin bitimine 6 hafta kala şampiyonluğu ilan etmek. Karabükspor, Bucaspor karşılaşmasında sakatlanan kaleci Bülent Ataman´dan yoksun çalışmalarına
başladı.
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, bugüne kadar Kardemir Karabükspor olarak müsabakalarda açık ara önde olmamıza rağmen kendimize yakışan bir şekilde oynuyoruz" dedi.
İldiz, açıklamasında seyir zevki veren bir futbol oynadıklarını da ifade ederek, "Bu şekilde devam ederek lige gelmek istiyoruz. Kendimize yakışan bir şekilde ligi tamamlamak istiyoruz. Bu bağlamda geçtiğimiz hafta Bucaspor maçı bizim için derbi maçıydı. Her iki takımda yakışan mücadeleyi verdi. 7 tane final maçımız kaldı. Önümüzdeki haftanın çalışmalarına bugünden başladık. Ufak tefek sorunları olan arkadaşlarımız var onlara bakıyoruz" diye kaydetti.
Diğer yandan ligin 27. haftasının kapanış karşılaşmasını deplasmanda Karşıyaka ile oynayacak olan Karabükspor çalışmalarını Cuma gününe kadar sürdürecek.
Editör: Pusula Gazetesi