Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Osman Yayla, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;ın kendisi hakkında söylediği &[#]8216;Yayla&[#]8217;yı samimi bulmuyorum&[#]8217; sözlerine cevap verdi.
Geçtiğimiz günlerde Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İl Başkanı Osman Yayla hakkında gazetecilerin &[#]8216;İl Başkanı Osman Yayla sizi tebrike beklediğini söyledi, gidecek misiniz?&[#]8221; sorusuna &[#]8220;Ben laf olsun diye tebrik etmem insanları, icraatlarından dolayı tebrik ederim.
Halen daha İlçe Başkanına listeyi verdiremedi. Bunu bana sağlayamayan bir İl Başkanını nasıl tebrik edeyim ben? O sadece gösteriş olur ve samimi bir tebrik olmaz, ben de samimiyetsizliklerden hep kaçarım&[#]8221; demişti. Bunun üzerine CHP İl Başkanı Osman Yayla, Belediye Başkanı Posbıyık&[#]8217;ın kendisi hakkında söylediği, sözlerine olumlu yaklaştı, örnek bir tavır sergileyerek, &[#]8216;Kim ne derse desin. Ben Halil Posbıyık&[#]8217;ı seviyorum&[#]8217; şeklinde yanıt verdi. Dargınlık ve kırgınlıkları seçim sonrası salonda bıraktığını ve 2011 yılında yapılacak olan genel seçimlere hazırlandıklarını belirten İl Başkanı Yayla; &[#]8220;Benim için kim ne derse desin ben insanları anlamaya çalışıyorum. Halil Posbıyık benim belediye başkanım ve ben Halil Posbıyık&[#]8217;ı seviyorum. Biz bir bütünüz ve şimdi birbirimizi her zamankinden daha çok sevmek zorundayız. Ben bu bilinçle hareket ediyorum ve bu davranışımı her şeye rağmen sürdürmeye devam edeceğim. Ben kırgınlıkları, dargınlıkları ve seçimin bütün olumsuzluklarını salonda bıraktım. Hiç kimseyle aramızda küslük, dargınlık ve kırgınlık yok. Birlik ve beraberlik içerisinde halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz için en gündem konusu 2011 yılında yapılacak olan genel seçimler. Biz genel seçimlere odaklandık. Kim ne derse desin. Dışarıdan gelen çatlak seslere aldırmayıp hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi