Bartın Üniversitesi&8217;nde kampüs alanı içinde bulunan muhtelif binalarda bakım, onarım ve tadilat işleri yapımı için ihale yapılacağı bildirildi. 4734 sayılı kamu ihale kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile yapılacak ihalenin merkeze bağlı Ağdacı köyündeki Üniversitenin Kütüphane Konferans Salonu&8217;nda 26 Mart günü saat 14.00&8217;de gerçekleştirileceği belirtildi.


120 günde tamamlanacak


Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapıldıktan sonra işe başlanacağı, işin süresinin de yer tesliminin ardından 120 gün olacağı ifade edildi. İhaleye katılacak isteklilerden iş deneyim belgesi olarak son on beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında taahhüt edilen ve teklif edilen bedelin yüzde 50 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler isteneceği kaydedildi.


Fiyat esasına göre belirlenecek


Teknik personel olarak şantiye şefi pozisyonunda en az iki yıl deneyimli bir inşaat mühendisi, bir makine mühendisi, bir inşaat kalfası ve bir elektrik mühendisi şartı bulunduğu, ihaleye sadece yerli isteklilerin katılabileceği, ekonomik açıdan en avantajlı teklifin sadece fiyat esasına göre belirleneceği belirtildi. İhale dokümanının idarenin adresinde görülebileceği ve 50 TL karşılığında satın alınabileceği, ihaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almak zorunda oldukları da belirtildi.


İşin tamamı için teklif verilecek


Tekliflerin ihale tarih ve saatine kadar Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanlığı&8217;na elden teslim edilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebileceği, isteklilerin tekliflerini anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verecekleri, ihale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacağı, ihalede işin tamamı için teklif verileceği de ihale ile ilgili diğer bilgiler arasında.


Doküman parası bankaya yatırılabilir


İsteklilerin teklif edilen bedelin yüzde 3&8217;ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekleri, verilen tekliflerin geçerlilik süresinin, ihale tarihinden itibaren 60 takvim günü olduğu açıklandı. İhale dokümanını satın almak isteyen isteklilerin Bartın Üniversitesinin Bartın Ziraat Bankasındaki TR 24 0001 0000 5251 6096 69-5001 nolu hesaba doküman bedelini yatırılabilecekleri de belirtildi.



Editör: Pusula Gazetesi